Detta är ELSA Stockholm

För den som är intresserad av juridiska frågor ur ett internationellt perspektiv är ELSA det bästa stället. Vi erbjuder ett stort spektrum av föreläsningar, workshops och event som leds av praktiserande jurister och andra yrkesmänniskor.

Förutom detta erbjuder vi bland annat även en kursserie kallad “Legal English” som syftar till att bredda kunskaper i juridisk engelska, såväl som en årlig Brysselresa där vi har sociala och akademiska aktiviteter inbokade.

Givetvis finns även studiesociala aktiviteter. Pluggstugor, mingel och fika – för att orka med plugget och träffa nya människor.

Vill du engagera dig? Bli en Director för ELSA Stockholm och jobba i nära samarbete med styrelsen. Eller är du särskilt driven så varför inte söka till nästa styrelse? ELSA är en stor organisation som erbjuder ypperliga tillfällen för nätverkande! Som medlem har du även chansen att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i ett annat land genom ELSAs praktikprogram STEP samt att delta på ELSAs internationella event.

Så vare sig du brinner för humanitär rätt eller bara vill vara en del av ett stort nätverk är ELSA något för dig! Har du några frågor? Kontakta oss och fråga om vad vi har på gång nu, eller kolla våra sociala medier.